maandag 21 december 2020

Yaki Tori, Makkelijk eten koken onderweg

 

  1. Verkruimel  2 blokjes woknoodles in de pan, voeg ruim kokend water toe en laat het 2 minuten koken terwijl je blijft roeren.
  2. Giet de noodles af in een zeef, en spoel na met koud water.
  3. Verhit een paar eetlepels rijstolie in de koekenpan en roerbak 150 gram in blokjes gesneden ham.
  4. Voeg 2 in stukjes gesneden bosuitjes  roe, roerbak verder, en voeg wat sojasaus toe om het af te blussen.
  5. Voeg 125 gram taugé toe, roerbak verder en blus af met wat ketjap saus.
  6. Voeg 125 gram in stukjes gesneden champignons toe met wat nasi kruiden.
  7. Roerbak verder en voeg een theelepeltje seroendeng en wat gebakken uitjes toe.
  8. Roerbak tot slot de afgekoelde noodles door het geheel.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten